Wendy de Laat

Mijn doel is een tevreden klant. Door een goede samenwerking het beoogde gezamenlijke doel behalen. Ik werk graag in een team, bijvoorbeeld met HR en leidinggevenden, waarbij ik de teamleden motiveer en enthousiasmeer. Ook zelfstandig werken en verantwoordelijkheid dragen gaat mij goed af.

Na mijn geneeskundeopleiding (1998-2004) heb ik in diverse ziekenhuizen verschillende functies bekleed. Toen voor mij duidelijk werd dat het ziekenhuis niet bij mij paste, heb ik de overstap gemaakt naar de bedrijfsgeneeskunde. In de eerste periode heb ik gewerkt voor het midden- en kleinbedrijf. Gedurende mijn opleiding (2008-2012) heb ik geleidelijk de overstap gemaakt naar de grotere bedrijven en momenteel werk ik voor één van de grotere werkgevers van Nederland.

Samenwerking

Opgegroeid in een ondernemersgezin ben ik gewend voor uitdagingen te staan en gestructureerd naar oplossingen toe te werken. Ik houd van heldere eenduidige communicatie, werk probleemoplossend en resultaatgericht, en heb kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Kenmerkend voor samenwerking met mij zijn korte lijnen, duidelijkheid, afspraken nakomen, en respect voor elkaar. Door het gesprek aan te gaan over de wederzijdse verwachtingen, en het te bespreken als dingen niet lopen zoals verwacht, kunnen we gezamenlijk onze doelen bereiken.

Kwaliteit

Naast samenwerking vind ik kwaliteit een belangrijke waarde. Deze kwaliteit heb en houd ik door het volgen en verzorgen van opleiding en trainingen. Ook ben ik praktijkopleider voor de bedrijfsartsenopleiding geweest. Bij klanten organiseer ik thema-sessies over onderwerpen zoals stress en burn-out. Dit geven van trainingen en overdragen van kennis, aan artsen of andere professionals, vind ik erg leuk.

Pro-actief

Ik krijg energie van nieuwe uitdagingen. Ik vind het fijn om samen met de klant de ontwikkelingsmogelijkheden in de arbozorg te zoeken en daar invulling aan geven met mijn kwaliteit, enthousiasme en doorzettingsvermogen. Klanten typeren mij als pro-actief en ervaren de samenwerking als constructief en prettig.


BIG-nr: 19062463401